top of page

AMIBEN SEGÍTÜNK

Ingatlanvagyon-értékelés

A lakáscélú ingatlanok és a kereskedelmi ingatlanok esetében is számos alkalommal szükséges hivatalos értékbecslést készíteni. Pl.: Hitelezés, adás-vétel, perek, káresemények, hagyatéki eljárás esetén.

Ingatlan-közvetítés

Legértékesebb vagyonunkat nagyon ritkán adjuk-vesszük, ezért nincs komoly szakmai tapasztalunk abban, hogy hogyan érdemes ezt csinálni. Piaci, jogi, adózási ismeretek szükségesek, melyek alapján hozott döntésünk a jövőnkre is nagy kihatással lesz.

Modern Chalet Interior
ingatlanközvetítés

Hitelügyintézés

Ingatlan vásárlásakor hitellel megtoldani a saját önerőnket jó választás lehet. De fontos, hogy jó előre tisztában legyünk a hitel felvétel szabályaival, a szerződéses feltételekkel és a futamidő alatt vállalt kockázatokkal.

Ügyvédi szolgáltatás

A szakértő ügyvédi segítség nem csak az adás-vételi szerződés aláírásakor fontos és szükséges, hanem már a venni vagy eladni kívánt ingatlan teljeskürő és alapos feltérképezésekor is. 

Lakberendezés, Lakásfelújítás

Életterünk minősége nagy hatással van mindennapunkra, az otthonunkhoz való kötődésünkre. A funkciók mellett az esztétikusan kialakított terek, felületek örömet okoznak, jó érzéssel töltik meg otthonukat.

AMIKOR SEGÍTÜNK

Ingatlan eladás

Az ingatlan piaci értékének a meghatározása nem egyszerű feladat, gyakra érzelmi alapon történik. Ha a vagyonunkért a maximális árat szeretnénk kapni, akkor az eladásra fel kell készülni. Legyen rendben az összes dokumentum, legyenek válaszok a várható kérdésekre, és legyen egy olyan ingatlanosunk, aki előminősíti az érdeklődőket, és tudásával, tapasztalatával segítségünkre lesz a teljes eladási folyamat során. 

Ingatlan vásárlás

Ingatlan vásárlásakor tudjuk, hogy hol, mekkora és milyen ingatlant keresünk, tudjuk, hogy mekkora a keretünk, amit erre szánunk, de nem ismerjük a helyi ingatlanpiaci kínálatot és viszonyokat. Ezért vegyük a fáradságot, hogy a környéket alaposan feltérképezzük, beszéljünk a szomszédokkal, a közösképviselőkkel, gyűjtsük be az összes hasznos és fontos információt, nézzük át az összes dokumentumot.

Ingatlan kérdések

Időnkét felmerülnek bennünk ingatlanunkat érintő kérdés:

  • Mennyit érhet az ingatlanom?

  • Ha költöznénk, érdemes lenne hitelt felvenni?

  • Jobb lenne építkezni?

  • Mikor érdemes felújítani?

  • Osztatlan közös jó lehet?

  • Örököltem többed magammal, mit kezdhetek a tulajdonrészemmel? 

Ezeket a kérdéseket kivel beszélnéd meg?

bottom of page